donderdag 31 december 2015

Channeling door Mona Lisa M

"De namen van uw kinderen zijn goed gekozen. Ze hebben namen die refereren aan grootse zielsinhouden. Dat maakt het hen ook niet gemakkelijk om hun levenspad te kiezen, want namen kunnen ook een soort van grootse druk op de schouders leggen. Bij hen is hun rugzak niet zo groot, er is niet zoveel ballast van de voorouders en van vorige levens, maar er is wel het juk van de roeping. Wanneer men een sterke roeping heeft, dan kan men daar als het ware niet onder uit. Men onderneemt dan in de jonge jaren vaak vluchtpogingen. Die escapades kunnen alle mogelijke vormen aannemen.

In de kringen van Ali komt het meestal tot uitdrukking doordat leeftijdsgenoten maar blijven studeren, blijven stages doen, blijven reizen maken en maar niet aan een job toekomen. Ze lanceren zich niet omdat ze voelen dat het nog steeds niet je dat is wat ze eigenlijk zouden willen doen. Ze zijn als het ware exclusief en zeer eclectisch in hun manier van leven.

Ali behoort tot de lichting van de nieuwetijdskinderen, kinderen die we de Silvergrays noemen. Hij heeft een zilverige, ietwat mistige uitstraling. Toch is hij geen nevelkind. De Nebula zijn diegene die echt in de mist blijven hangen en die niet tevoorschijn durven treden, terwijl de Silvergrays van oorsprong uit zeer gezagvol zijn. Ze dragen ook autoriteit met zich mee, maar zijn er tegelijkertijd bang van. Want autoriteit wordt je gegund, wordt je gegeven door boven. Autoriteit is een machtiging van de goddelijke kracht of macht, de goddelijke taken van overzicht die je gegeven worden. Het is een soort uitverkiezing.

Dat is zodanig in Ali's ziel geprent dat hij afwacht of iemand hem zal toeroepen om ergens in dienst te treden, of iemand hem zal aanstellen over een bepaalde afdeling, een groep, of een gezelschap of een bedrijf. Hij wil dus in feite 'ontdekt' worden. Maar in het huidige tijdperk loopt dat niet altijd zo. Het overkomt maar een bepaald percentage van de wereldbevolking dat ontdekt wordt en als een ster wordt beschouwd en dan opgehemeld wordt door de massa, waardoor het uiterst moeilijk wordt om de weg te gaan die voorzien was.

Ali lijkt heel sterk, ook fysiek gezien, op Augustinus en op Alexander de Grote, twee grote keizers die in feite dezelfde zielsbelichaming zijn. Deze grote mannen hebben er alles aan gedaan om een groot eenheidsnetwerk tot stand te brengen. Niet zozeer door landen te veroveren, dan wel door overal grootse projecten te starten en intelligentie uit te sturen tot ver buiten de grenzen.
Door die grote contacten kwamen de wetenschappelijke bevindingen overal en konden er grote kwantumsprongen gemaakt worden in de evolutie van de mensheid.

Dat is precies wat de ziel van Ali met hem voorheeft. Hij zou hem willen inzetten op een plek waar er grote bewustzijnssprongen kunnen gemaakt worden. Maar dat kan hij ook doen vanop de achtergrond. Zijn schaamte of verlegenheid heeft ervoor gezorgd dat hij zichzelf bijna van bij de geboorte geboycot heeft. En al is die boycot nu van de baan, hij wordt nog steeds een stukje vertaald in het afwezig blijven in het openbaar. Hij kan onder de mensen komen, maar in beschermde middens die hij zelf creëert. Maar op internet is hij een vrije vogel en daar kan hij zijn stem verheffen.

Wellicht zal hij in contact komen met grote geesten van zijn tijd en daarmee een soort van blauwdruknetwerk vormen. De term moet nog uitgevonden worden, het is een soort ‘linking’ die al wel bestaat maar nog niet specifiek wordt benoemd.
Deze mensen zijn 'bewustwordingsvorderaars'. Zij die eisen van diegene die die blogs of die sites bezoeken om er hun gedachten bij te houden en mee te redeneren, mee te evolueren in het beschouwen van wat er allemaal gebeurt in de wereld, maar ook van wat er wordt uitgevonden en bedacht.

Deze Silvergray zal wellicht op latere leeftijd, ergens voorbij de 50, zijn autoriteit gaan neerzetten doordat hij dan zijn vleugels durft uit te spreiden en een koepel durft neer te zetten over een groots project. Dan pas! We vermoeden dat hij op dat vlak een laatbloeier is. Maar de ziel manoeuvreert hem gestaag, stapje per stapje, daar naartoe.

Heb dus geen angst, in feite loopt zijn pad over rozen, maar hij is gewend om de doornen een beetje uit te vergroten en dat kunt u hem misschien nog wel ergens onder de neus wrijven. Hij heeft de neiging om overal de angeltjes en de addertjes te zien. Dat maakt dat hij minder naïef in het leven staat dan men op het eerste zicht zou denken, maar langs de andere kant kan dat ook aangewakkerd worden tot een soort doemdenken. Dus moet hij voorzichtig blijven, want als er een depressieve neiging de kop opsteekt dan zou het best wel eens kunnen dat hij die angeltjes en addertjes gaat uitvergroten, ook in de directe omgeving, en dan wordt het leven moeilijk en zwaar.

Laat hem dus die positieve trend houden. Laat hem alstublieft met de genade gods openbloeien tot een prachtige roos, een welriekende roos wier geur verspreid wordt tot ver buiten de grenzen.

Wij danken u voor het baren van zulke mooie oogappels.

Gegroet."

Geen opmerkingen: