dinsdag 3 augustus 2010

Verloofd op Tomorrowland

Dit weekend heb ik me verloofd met mijn vriendin. Wordt dat zo gezegd, 'verloven met'? Anyway, op Tomorrowland wisten we het zeker: wij houden van elkaar en willen trouwen. Binnenkort het verlovingsfeest voor onze beider families - liefst op 10 oktober (10-10-10!) en daarna op zoek naar een datum voor de trouw, ergens begin 2011. 11-11-11 duurt ons nét iets te lang!

Ik ben drieëntwintig en ik ken mensen die 'verloofd zijn' maar raar vinden, maar mijn poezewoefke en ik voelen ons er goed bij en daarmee is wat ons betreft de kous af.

Deze voormiddag in Ikea voor een paar meubels gaan zien. We zijn volop ons huisje aan het inrichten dat we hebben kunnen kopen met onze eerste zuurverdiende centjes, zoals ze dat zeggen. Een lening aangegaan bij KBC, over 25 jaar is het afbetaald. En 't is vlakbij haar ouders. Leuk voor haar, misschien iets minder voor mij ;), maar 't is vlakbij, in 't zelfde dorp. Vlakbij ons huisje is er een crèche. Ik wil zeker niet op de zaken vooruitlopen, maar 't is toch meegenomen.

Soms denk ik dat ik het uitgaan met de vrienden zal missen, maar 't is nu ook niet dat dat volledig gedaan hoeft te zijn hé. We wonen dan wel tien kilometer van 't stad, met de auto geraken we wel terug. En 't is ook niet dat wij veel drinken hé. Wij gaan nog het liefst op restaurant en daarna in de Kinepolis naar een filmpje - meestal een beetje tegen mijn goesting een romantische komedie.

Maar sowieso denk ik niet dat we nog heel veel zullen weggaan. Ik vind het plezant om 's avonds met mijn schatje naar tv te kijken en dan samen in slaap te vallen. Zo'n bureaujob put je wel uit, maar nu we nog niet in de kinderen zitten mogen we eigenlijk niet klagen hé.

Stiekem ben ik met wat vrienden mijn vrijgezellenfeest al aan het plannen. Een weekendje Lloret de Mar waarschijnlijk. Nog één keer alle remmen los - nog eens met een ander de koffer induiken, haha! - en daarna terug naar mijn madame voor onze grote dag.

En ik zweer u: dit is liefde voor altijd. Dat heb ik mij op Tomorrowland echt ten volle gerealiseerd.

3 opmerkingen:

Marie zei

Haha. Gefelicihihiteerd.

Your Daniel zei

Ik geloof er allemaal niets van!

Anoniem zei

Echt waar, de eerste twee alinea's was ik er in getrapt. Zou meteen fan-af geweest zijn!