donderdag 19 maart 2009

Zo bang voor allerlei klachten en processen nu


21-03-09 - (belga/reuters) Op Ali met de pet's blog is de Joodse gemeenschap afgelopen donderdag opnieuw bespot en beschimpt. Dit, aldus de blogger zelf, naar aanleiding van het nieuwsbericht, eerder in de week, dat de Joodse gemeenschap de VRT zou vragen voortaan duiding te geven bij de Eucharistieviering op zondagvoormiddag. "Te belachelijk voor woorden," aldus Ali.

Ali nam in desbetreffend blogbericht geen blad voor de mond door te stelllen dat Joden "malloten en kwistenbiebels" zijn die "saaier en zieliger zijn dan Benedict van 't Vaticaan himself".

Tot dusver ontving Ali nog geen klacht van "die mediageilaard van Joods Actueel", maar hij laat weten een goed gesprek en een ontmoeting met de man zeker te zien zitten op voorwaarde dat er keppeltjes noch Joodse krullen aan te pas komen. "Daar krijg ik wormkes van, van die symboliek," aldus nog de blogger.

Onder de noemer "Joden zijn oké, maar ze moeten leren samenleven" zal Ali op zijn blog jaarlijks elke vijfde vrijdag van februari speciaal aandacht besteden aan de Joodse gemeenschap. Daarnaast zal Ali de Joden nu en dan een integratietip meegeven, waardoor het voor deze door de eeuwen heen felgeplaagde gemeenschap toch iets draaglijker leven wordt in het neo-fascistisch aandoende Vlaanderen.

Om af te trappen gaf hij al een eerste niet mis te verstane tip mee:

"Ben je makkelijk in je gat gebeten, draag dan immer een ijzeren onderbroek. (Dan zal je tevens wel twee keer nadenken vooralleer je voor het minste begint te schijten.)"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Opletten dat de moslims die meelezen het wel begrijpen!

pascal digital zei

Ik wijt het aan een tremor in de rechterringvinger, misschien veroorzaakt door een llichte opwinding bij het schrijven van dit toch well ollijke stukje, dat je tot twee keer toe een ll te veell hebt getikt!