dinsdag 4 augustus 2015

FM Brussel wordt (niet) opgedoekt

Jammer van FM Brussel...
Verder is er ook het ontslag van Anne Brumagne, hoofdredacteur van Brussel deze week/AGENDA magazine. Haar collega's betreuren dit ontslag en zullen daar wel hun redenen voor hebben.
Zelf heb ik echter enkel onaangename herinneringen aan die vrouw. Als student liep ik stage bij Agenda en zelden heb ik te maken gehad met iemand die mij zo sterk het gevoel gaf dat ik 'niet welkom' was. Behoorlijk onaangenaam destijds.
Halverwege mijn stage had ik thuis ...een epilepsieaanval en ik moest een tijdje herstellen. Na die aanval had ik bij Agenda vaak problemen om goedlopende teksten te schrijven en om op de juiste woorden te komen. Dat heeft ook na mijn stage zeker nog drie maanden geduurd. Nooit heeft mevrouw Brumagne naar mijn gezondheid geïnformeerd en voor haar eindbeoordeling heeft ze mijn situatie niet in rekening gebracht, waardoor het aan het eind van de rit leek alsof ik niet tot veel in staat was geweest omdat ik niet bekwaam of te weinig gemotiveerd was.
Jammer dus voor mevrouw Brumagne dat ze haar job niet kan behouden (ze vindt wel snel iets anders, natuurlijk), maar fijn voor alle studenten die in de toekomst stage willen lopen bij Brussel deze week of Agenda. Voor de rest lopen daar immers genoeg fijne mensen rond.

Geen opmerkingen: